Personlig vägledning

Många är väldigt fokuserade på sin framtid och vad en intuitiv person kan se runt om kring dem, men det som oftast behövs är att fokusera på vad som pågår här och nu.  På så sätt kan klienten vägledas till de förändringar som måste göras för denne skall kunna skapa bästa möjliga framtid. Förutsägelser används endast för att stärka och vägleda, aldrig att begränsa eller skrämma.

Vår coaching är en egen blandning av intuitiv läsning, coaching och/eller budskap från era nära och kära, guider eller änglar. Kombinationen av vad som behövs för varje specifik klient känner vi av vid varje enskilt besök. Ibland kan det behövas ett nytt tankemönster, ett nytt synsätt eller en glimt in i framtiden för att lösa de blockeringar som du som klient för närvarande känner.

Vi tror att det går se in i en potentiell framtid, det fungerar lite som att rulla ut ett klot och intuitivt förutse vart det kommer hamna. Ingen framtid är skriven i sten, för stöter man till ett klot så ändrar det ju riktning eller hur?